zuurstoffleshouders & zuurstofapparaathouders
Zuurstoffleshouders & zuurstofapparaathouders

De zuurstoffleshouders en zuurstofapparaathouders worden achterop een scootmobiel gemonteerd en maken het mogelijk de zuurstoffles of het zuurstofapparaat mee te nemen. Deze houders worden standaard met een montagesteun geleverd. De optioneel te verkrijgen zuurstoffles montagesteunen vergroten de inzetbaarheid van  zuurstoffleshouders en zuurstofapparaathouders.

Van de zuurstofapparaathouders staan op de gedetailleerde pagina een bovenaanzicht met enkele richtmaten. Om naar deze gedetailleerde pagina te gaan klikt u bij het desbetreffende artikel op de tekst ´Meer informatie´.

!

Zuurstoffleshouder cilindrisch 107mm inwendig t.b.v. KAB stoel

!
Z190 100

Deze zuurstoffleshouder is bedoeld voor een ronde 2 liter zuurstoffles van maximaal 107mm uitwendig. De zuurstoffleshouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstoffleshouder cilindrisch 117mm inwendig t.b.v. KAB stoel

!
Z190 120

Deze zuurstoffleshouder is bedoeld voor een ronde zuurstoffles van maximaal 117mm uitwendig. De zuurstoffleshouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstoffleshouder cilindrisch 125mm inwendig t.b.v. KAB stoel

!

Z190 125

Deze zuurstoffleshouder is bedoeld voor een ronde zuurstoffles van max. 125mm inwendig. De zuurstoffleshouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstofapparaathouder Ambuflex incl. montagesteun H035 171

!
Z190 130

Deze zuurstofapparaathouder is bedoeld voor een Ambuflex zuurstofapparaat. Deze zuurstofapparaathouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstofapparaathouder Vitalair incl. montagesteun H035 171

!
Z190 135

Deze zuurstofapparaathouder is bedoeld voor een Vitalair zuurstofapparaat. Deze zuurstofapparaathouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstofapparaathouder Vivisol incl. montagesteun H035 171

!
Z190 140

Deze zuurstofapparaathouder is bedoeld voor een Vivisol zuurstofapparaat. Deze zuurstofapparaathouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstoffleshouder cilindrisch 145 mm inwendig t.b.v. KAB stoel

!
Z190 145

Deze zuurstoffleshouder is bedoeld voor een ronde zuurstoffles van maximaal 145mm uitwendig. De zuurstoffleshouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstofapparaathouder Stroller incl. montagesteun H035 171

!
Z190 150

Deze zuurstofapparaathouder is bedoeld voor een Stroller (oud model) zuurstofapparaat. Deze zuurstofapparaathouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstofapparaathouder Tyco / Companion1000 incl. montagesteun H035 171

!
Z190 155

Deze zuurstofapparaathouder is bedoeld voor een Tyco / Companion1000 zuurstofapparaat. Deze zuurstofapparaathouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.

Zuurstofapparaathouder Helios incl. montagesteun H035 171

!
Z190 160

Deze zuurstofapparaathouder is bedoeld voor een Helios zuurstofapparaat. Deze zuurstofapparaathouder wordt achterop de scootmobiel of rolstoel gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagesteun.