optionele steunen
Optionele steunen

De optionele steunen vergroten de inzetbaarheid van  zuurstoffleshouders en zuurstofapparaathouder.

!

Montagesteun t.b.v. zuurstoffleshouder aan oa. KAB stoel

!
H035 171

Deze montagesteun wordt standaard bij alle Inova zuurstofapparaathouders meegeleverd. De montagesteun is universeel inzetbaar en bied tevens montagemogelijkheid voor andere Inova rolstoelaccessoires. De montagesteun is achterop een KAB stoel te plaatsen, en kan tevens met een klemblok op medisch hulpmiddel geplaatst worden. De montagesteun heeft een opname voor 15x15mm koker.

Zuurstoffles montagesteun t.b.v. oa. Citytour / Orion

!
Z190 195

Deze montagesteun maakt montage van de zuurstoffleshouder en zuurstofapparaathouder aan onder andere de Citytour, Orion en Shoprider mogelijk. Deze montagesteun wordt in het midden aan de onderzijde van de zitting geplaatst in de aanwezige ontvangstbuis. Het montagepunt voor de zuurstoffleshouder of zuurstofapparaathouder is links of rechts van de stoel te plaatsen en tevens verstelbaar. Op deze montagesteun passen alle Inova zuurstoffleshouders en zuurstofapparaathouders.

Zuurstoffles montagesteun horizontale armlegger oa. Entice, Calypso, Auriga

!
Z190 196

Deze montagesteun maakt montage van de zuurstoffleshouder en zuurstofapparaathouder aan onder andere de Entice, Calypso en Auriga mogelijk. Deze montagesteun wordt gemonteerd op het horizontale gedeelte van de armsteun. De zuurstoffleshoude of zuurstofapparaathouder kan hierdoor zowel op de linker als rechter armsteun geplaatst worden. Op deze montagesteun passen alle Inova zuurstoffleshouders en zuurstofapparaathouders.

Zuurstoffles montagesteun t.b.v. oa. Excel Entice / Fortress Calypso

!
Z190 198

Deze montagesteun maakt montage van de zuurstoffleshouder en zuurstofapparaathouder aan onder andere de Entice, Calypso en Auriga mogelijk. Deze montagesteun wordt gemonteerd op het verticale gedeelte van de armsteun. De zuurstoffleshoude of zuurstofapparaathouder kan hierdoor zowel op de linker als rechter armsteun geplaatst worden. Op deze montagesteun passen alle Inova zuurstoffleshouders en zuurstofapparaathouders.

Zuurstoffles montagesteun afneembaar. verstelbaar in hoek en breedte. T.b.v. handbewogen rolstoelen.

!
Z190 194

Zuurstoffles montagesteun afneembaar. Verstelbaar in hoek en breedte. T.b.v handbewogen rolstoelen.De meegeleverde montageklem is voor buis 25mm. Op deze montagesteun kunnen alle zuurstoffleshouders uit het Inova assortiment gemonteerd worden!

Steun los geleverd tbv montage zuurstoffles houders

!
Z190 191
Deze steun is te gebruiken voor de montage van o.a. de zuurstoffles houders uit ons assortiment. Standaard is deze meegeleverd bij de houders Z190 100, Z190 120, z190 125 en Z190 145.