rolstoelfixatieset spanbanden t.b.v. handbewogen rolstoel
Rolstoelfixatieset spanbanden t.b.v. handbewogen rolstoel

De Inova rolstoelfixatie systemen dienen ervoor om een handbewogen rolstoel of elektrische rolstoel inclusief volwassen rolstoelinzittende veilig te vervoeren in een gemotoriseerd voertuig. Voor het veilig vervoeren van volwassen rolstoelinzittende is de code VVR opgesteld, hierin wordt onder andere beschreven aan welke internationale (ISO) normen de fixeer systemen van de rolstoelen moeten voldoen.

Fabrikant Inova Revalidatietechniek VOF. verklaart hierbij dat zij alle rolstoelfixatie systemen welke voorzien zijn van het 'getest' symbool heeft laten testen bij een gecertificeerde testinstantie. Hierbij is een trektest uitgevoerd op de systemen inclusief bevestigingsbouten waarbij de sterkte van het rolstoelfixatie systeem is bepaald. De rolstoelfixatie systemen voldoen aan de norm ISO 10542-2.

!

Rolstoelfixatieset voor spanbanden t.b.v. oa. Ibis 2 / Kontiki

!
S960 100

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk onder andere de Ibis 2 / Kontiki goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt aan de voorzijde van de Ibis 2 / Kontiki gemonteerd en is bedoeld voor het vierpunts aanhaak systeem.

Rolstoelfixatieset voor spanbanden t.b.v. oa. Revab Roxx

!
S960 110

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk onder andere de Revab Roxx goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels kunnen zowel aan de voor- als achterzijde van de Revab Roxx gemonteerd en is bedoeld voor het vierpunts aanhaak systeem.

Rolstoelfixatieset voor spanbanden t.b.v. oa. Quickie Millenium / Quickie BasiX

!
S960 130

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de onder andere Quickie Millenium / Quickie BasiX goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt aan de achterzijde van de Quickie Millenium / Quickie BasiX gemonteerd en is bedoeld voor het vierpunts aanhaak systeem.

Rolstoelfixatieset voor spanbanden t.b.v. Quickie Helix / Quickie Rubix

!
S960 140

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie Helix / Quickie Rubix goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt aan de achterzijde van de Quickie Helix / Quickie Rubix gemonteerd en is bedoeld voor het vierpunts aanhaak systeem.

Rolstoelfixatieset voor spanbanden t.b.v. buis 22mm

!
S960 222

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk diverse rolstoelen goed te fixeren zodat deze veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels kunnen zowel aan de voor- als achterzijde van de rolstoel gemonteerd en is bedoeld voor het vierpunts aanhaak systeem.

Rolstoelfixatieset voor spanbanden t.b.v. buis 25mm

!
S960 225

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk diverse rolstoelen goed te fixeren zodat deze veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels kunnen zowel aan de voor- als achterzijde van de rolstoel gemonteerd en is bedoeld voor het vierpunts aanhaak systeem.