rolstoelfixatieset spanbanden t.b.v. electrische rolstoel
Rolstoelfixatieset spanbanden t.b.v. electrische rolstoel

De Inova rolstoelfixatie systemen dienen ervoor om een handbewogen rolstoel of elektrische rolstoel inclusief volwassen rolstoelinzittende veilig te vervoeren in een gemotoriseerd voertuig. Voor het veilig vervoeren van volwassen rolstoelinzittende is de code VVR opgesteld, hierin wordt onder andere beschreven aan welke internationale (ISO) normen de fixeer systemen van de rolstoelen moeten voldoen.

Fabrikant Inova Revalidatietechniek VOF. verklaart hierbij dat zij alle rolstoelfixatie systemen welke voorzien zijn van het 'getest' symbool heeft laten testen bij een gecertificeerde testinstantie. Hierbij is een trektest uitgevoerd op de systemen inclusief bevestigingsbouten waarbij de sterkte van het rolstoelfixatie systeem is bepaald. De rolstoelfixatie systemen voldoen aan de norm ISO 10542-2.

!

Rolstoelfixatieset voor spanbanden t.b.v. oa. Belize

!
S960 120

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Belize goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit vier rolstoelfixatiebeugels worden op de hoeken van de Belize gemonteerd en enkel met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.