rolstoelfixatieset bierman & spanbanden t.b.v. handbewogen rolstoel
Rolstoelfixatieset Bierman & spanbanden t.b.v. handbewogen rolstoel

De Inova rolstoelfixatie systemen dienen ervoor om een handbewogen rolstoel of elektrische rolstoel inclusief volwassen rolstoelinzittende veilig te vervoeren in een gemotoriseerd voertuig. Voor het veilig vervoeren van volwassen rolstoelinzittende is de code VVR opgesteld, hierin wordt onder andere beschreven aan welke internationale (ISO) normen de fixeer systemen van de rolstoelen moeten voldoen.

Fabrikant Inova Revalidatietechniek VOF. verklaart hierbij dat zij alle rolstoelfixatie systemen welke voorzien zijn van het 'getest' symbool heeft laten testen bij een gecertificeerde testinstantie. Hierbij is een trektest uitgevoerd op de systemen inclusief bevestigingsbouten waarbij de sterkte van het rolstoelfixatie systeem is bepaald. De rolstoelfixatie systemen voldoen aan de norm ISO 10542-2.

!

Rolstoelfixatieset t.b.v. Rea Adapt

!
S950 020

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Rea Adapt goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Rea Adapt gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Fortress Legend

!
S950 035

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Fortress Legend goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Fortress Legend gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Rea Bellis

!
S950 045

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Rea Bellis goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Rea Bellis gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset universeel

!
S950 080

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de diverse rolstoellen goed te fixeren zodat deze veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de rolstoel gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. oa. Quickie Millenium

!
S950 082

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie Millenium goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Quickie Millenium gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Revab Roxx

!
S950 085

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Revab Roxx goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Revab Roxx gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. oa. Impuls

!
S950 305

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Impuls goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Impuls gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Quickie Breezy X3

!
S950 310

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie Breezy X3 goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Quickie Breezy X3 gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Quickie 2 Classic

!
S950 314

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie 2 Classic goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Quickie 2 Classic gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Sopur Youngster

!
S950 318

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Sopur Youngster goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Sopur Youngster gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.