rolstoelfixatieset bierman & spanbanden t.b.v. electrische rolstoel
Rolstoelfixatieset Bierman & spanbanden t.b.v. electrische rolstoel

De Inova rolstoelfixatie systemen dienen ervoor om een handbewogen rolstoel of elektrische rolstoel inclusief volwassen rolstoelinzittende veilig te vervoeren in een gemotoriseerd voertuig. Voor het veilig vervoeren van volwassen rolstoelinzittende is de code VVR opgesteld, hierin wordt onder andere beschreven aan welke internationale (ISO) normen de fixeer systemen van de rolstoelen moeten voldoen.

Fabrikant Inova Revalidatietechniek VOF. verklaart hierbij dat zij alle rolstoelfixatie systemen welke voorzien zijn van het 'getest' symbool heeft laten testen bij een gecertificeerde testinstantie. Hierbij is een trektest uitgevoerd op de systemen inclusief bevestigingsbouten waarbij de sterkte van het rolstoelfixatie systeem is bepaald. De rolstoelfixatie systemen voldoen aan de norm ISO 10542-2.

!

Rolstoelfixatieset t.b.v. Zephyr

!
S950 357

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Zephyr goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Zephyr gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Yes Puma / Beatle (voorwiel aandrijving)

!
S950 390

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Yes Puma / Beatle met voorwiel aandrijving goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Yes Puma / Beatle gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Yes Puma / Beatle (achterwiel aandrijving)

!
S950 395

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Yes Puma / Beatle met achterwiel aandrijving goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Yes Puma / Beatle gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.

Rolstoelfixatieset t.b.v. Quickie Salsa

!
S950 660

Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie Salsa goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Quickie Salsa gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts aanhaak systeem gewerkt worden.